Cégtár

Regisztrálja Ön is vállalkozását ingyen a cégtárba!
REGISZTRÁLOK!
Megye:   -
Kistérség:   -
Bögrevár
Egyedi fényképes ajándékok gyártása és forgalmazása. Lepje meg szeretteit olyan ajándékkal, amely örök emléket fog jelenteni neki!
Ájándék és dísztárgy boltok
Flórián Vendéglő - Rendezvényterem
Kellemes környezetben (klimatizált vendéglő és rendezvényterem és kerthelyiség) házias ízekkel, udvarias kiszolgálással várjuk kedves Vendégeinket. Lehet: ebéd, vacsora, csoportétkeztetés, lakodalom, családi est vagy rendezvény.
Éttermek
Ételkiszállítás
Grafiprint Grafikai Stúdió és Nyomda
Grafikai Stúdiónk amely Szigetvár belvárosában jól megközelíthető és frekventált helyen található széleskörű grafikai tervezési és nyomdai szolgáltatások nyújtása céljából jött létre. Korszerű gépparkunk, a fejlett technológiák és szakképzett kollégáink a garancia arra, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak! Elsősorban grafikai és teljes körű arculattervezéssel foglalkozunk. Ezen felül széleskörű nyomdai szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára! Többek között katalógusok, szórólapok, prospektusok, plakátok, névjegykártyák, újságok, könyvek, kirakat dekorációk egyedi ajándéktárgyak, reklámtárgyak, időjárásálló matricák, táblák nyomtatásával, készítésével is foglalkozunk! Minden méretben, kis és nagy példányszámban egyaránt illetve speciális anyagokból is elkészítjük a kívánt nyomdai terméket!
Nyomdák
Koala.Hu Számítástechnikai Bt.
Vállalkozásunk számítógépek értékesítésével, szervizelésével foglalkozik, helyszíni kiszállással, így nem önnek kell cipelnie a hibás gépeket. Jelenleg a lakossági ügyfelek mellett főleg hivatalok és iskolák hálózatának felügyeletét végezzük. Emellett vállaljuk weblapok tervezését és készítését is.
Informatikus
Iroda felszerelés
Informatika
Magnum Zenekar
Lakodalmakban, bálokon és egyéb rendezvényeken vállalunk zenei szolgáltatást. Csak élő zene!
Zenekarok
Strong Paramedic Paracord
A nevem Szász Tamás. Paracord karkötőket, kulcstartókat és egyéb kiegészítőket készítek ejtőernyőzsinórból (Paracord). Most már négy éve hogy vállalkozásban készítem termékeim, kézzel! Egyedül a gravírozást csinálja egy cég nekem, valamint azt is sikerült elérni, hogy egyes termékeimet levédettem, mint például a karkötőbe kérhető gravírozható lapocskákat is. Igyekszem, minden egyes darabot szível, lélekkel alkotni, hogy a viselőjének sok szép pillanatot szerezzen nap, mint nap. Szinte minden nap csinálok valamit, de vannak pillanatok, amikor nincs, meg az az ihletés vagy lendület akkor kikapcsolódom kicsit. Imádom a természetet, a fotózást és szeretek horgászni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet keresd meg az oldalam és nézz körbe nálam! Bízom benne nemsokára leendő vásárlom leszel és neked is okozok néhány boldog pillanatot!
Ájándék és dísztárgy boltok
Ujházi Krisztina AVON tanácsadónő
Immár több éve foglalkozom az AVON cég termékeivel. Az általános tisztálkodási termékek mellett megtalálhatóak a palettán ékszerek, parfümök, testápolási termékek mind nők, mint férfiak számára. Ezen termékek kitűnő ajándékot jelentenek akár esküvőkre, akár születésnapokra vagy bármilyen alkalomra.
Órák, ékszerek
Illatszerek, kozmetikumok
Ájándék és dísztárgy boltok
Vadász - horgász bolt (Laki Árpád vállalkozó)
Boltunkban mindent megtalál, ami a vadászathoz vagy horgászathoz kell. Fegyverek, lőszerek, vadászfelszerelések, horgászbotok, csalik,... Minden, amire csak szüksége lehet.
Horgászat
Vadászat
Vadászbolt - Z-Bolt Kf.
A cég profiljában megtalálhatóak a vadász, íjász, sport felszerelések, kiegészítők importjától és belföldi értékesítésétől egészen a professzionális kis és erdészeti valamint kerti gépek forgalmazásán át a különféle lakossági szolgáltatások nyújtásáig terjed, mint például a speciális és egyéb kulcsok másolása, kések, tőrök, kardok, ollók élezése, névtábla készítés és gravírozás, valamint kisgép javítás.
Horgászat
Vadászat
VMDigital Számítástechnikai Szerviz
Szigetváron, a Kossuth téren található számítástechnikai üzletünkben várjuk kedves vásárlóinkat! Keresse új és használt termékeinket elérhető áron! Számítógépek javítása, karbantartása nagyon rövid határidővel! Kérésre házhoz is megyünk. VMdigital, a korrekt kiszolgálás!
Informatikus
Informatika